vrijdag 27 juni 2014

Voorsmaakje...

Jullie moeten nog even wachten op foto's van de hele slaapkamer, ondertussen wil ik jullie nog wat nieuwsgieriger maken ! Kan al even zeggen dat ik naast de leemverf ook voor linnen koos , zowel de gordijnen, de vouwgordijnen als het bedlinnen en kussens. Schept een heerlijk rustgevend sfeertje in combinatie met de andere gebruikte materialen... ( op de lamp komt er wel nog een andere kap.... Moet er nog eentje zoeken...)
Fijn weekend x


woensdag 25 juni 2014

Zomertijd....

Wat is het lang geleden, naar mijn gevoel dan toch, dat ik nog een post plaatste!
Maar met het goede weer en de lange dagen is het nu eenmaal veel drukker bij ons, tuinen aanleggen, opritten en terrassen plaatsen en het lopende project is een grote zwemvijver met de hele tuin erbij...
Daarnaast ook thuis nog een heleboel werk, de masterbedroom die moest nog onder handen genomen worden en ook buiten is er nog een hele berg werk! Ik ben namelijk ook een groentetuin begonnen, heerlijk om te doen, zaaien,planten en dan oogsten uit eigen tuin. Zalig! Ik post binnenkort daar wel wat foto's van ( ik zeg binnenkort want ik zal toch proberen wat meer te posten).
Ik post nu even een paar foto's van m'n burotje en eentje ( de voorlaatste) van de master bedroom, moet nog de hand leggen aan de laatste details! Deze keer gebruikte ik geen kalkverf maar leemverf! En het resultaat mag er wezen :)
Ik wens iedereen een fijne week, en aan degenen die reeds bij de gelukkigen horen een heel erg fijn verlof! 
( sommige foto's staan er blijkbaar dubbel uit, ik werk nu met de iPad enne ik moet het nog allemaal wat leren , jeetje...)